Radiostyrte biler

De mest populære merkene.

Her skal vi se på hva de mest populære merkene er, slik at om du er ute etter en bil, så vet du hva du skal se etter. Traxxas er et veldig pålitelig merke. De er svært raske, og de tåler mye, med høy kvalitet. Om du kjøper en av disse så er det sjeldent at du behøver å bytte deler, som enten er slitte eller ødelagte. De som er litt negativt er at de koster en del, og det er ikke alltid du får batteri eller lader med på kjøpet.

HPI biler er ikke de aller mest populære, hovedsakelig fordi de er like dyre som Traxxas bilene, men ikke av like god kvalitet. Så det er ikke så rart at folk velger andre merker, som er både billigere og bedre. Det betyr ikke at HPI er så dårlig, de har gode deler som holder lenge. Og det er jo noe av det viktigste i og for seg, for en hobby som dette.

Tamiya er en av de mer kjente merkene for radiostyrte biler. De har jo laget biler i flere tiår nå, og et godt rykte er mer verdt enn noe annet. De er svært holdbare og du kan kjøre offroad med dem. De koster litt mindre enn både Traxxas og HPI, men så er de ganske mye tregere enn dem også. Men alt avhenger jo av hva du vil bilene for, og det er opp til enhver kjøpende entusiast.

Den siste vi skal se på heter Exceed. Og av alle fire merkene her, så er dette den billigste, men til gjengjeld så har de ikke den største holdbarheten, så det kan hende at du må bytte deler oftere enn på de andre. Her igjen så må man jo veie opp det som er viktig for en opp i mot hvor mye du er villig til å betale. Men som man har sett som oftest, at om man har dette som en hobby så har man også råd til å bytte ut deler når det skulle være behov for det. Det avhenger bare av deg som kjøper om hva du vil gjøre.

Det finnes også andre merker som Team Associated og Losi, men det var disse som var viktigst å presenter her for deg som entusiast.Forrige artikkel