Radiostyrte biler

Hvordan holde på mer med hobbyen

For dem som elsker RC biler, nærmere bestemt fjernstyrte biler, så er det ingenting bedre enn akkurat disse flotte kjøretøyene. Men som regel strekker ikke tiden til, når jobb og familie tar all tiden som er tilgjengelig.

Det er tvilsomt at du får noe velvilje hjemmefra, så hvordan kan du effektivisere driften på jobb, slik at du kan holde mer på med hobbyen? La oss introdusere CRM fra https://www.lime-technologies.com/no/, et system som automatiserer det du ellers bruker alt for mye tid på!

3 fordeler med CRM

En bedrift har en start og forhåpentligvis ingen ende. Men for å lykkes, så må man jobbe hardere enn de andre konkurrentene, slik at man har grunnlag for å drive. Her er 3 fordeler med CRM systemet https://www.lime-technologies.com/no/ som du kan benytte deg av:

  • Ferdig integrert system med oversikt over en millioner bedrifter
  • Kan implementeres hvor som helst i prosessen for full effekt
  • Utfyllende analyser og oppfølging av fastsatte målsetninger

Får du ikke nye kunder

Selv om du bruker mye tid på markedsføring, virker den svært dårlig. Og selv om du har noen faste kunder, så kan du ikke belage deg på at de vil forbli der. Mens du ser tiden renner bort og neste stevne for dine flotte RC biler blir borte, så kan det hende konkurrentene dine allerede har tatt kundene dine.

Sjekk hvor godt CRM fra Lime på nettsiden https://www.lime-technologies.com/no/ har fungert for bedrifter som Veidekke, NFF og BMW.

Skal du vente eller gå for det?

Det kan være skummelt å gjøre en investering. Selv om du har hørt uttrykket: du må satse noe for å vinne noe! så nøyer du deg heller med det sikre. Men det kan koste deg mer enn du virkelig vil. Og når du vet at Lime gir deg en flott integrering for maks 500 kroner/mnd. så er valget ganske så enkelt.