Radiostyrte biler

RC biler trenger også ekstralys

Driver du med RC så har du kanskje ikke tenkt på natt-konkurranser. Her skal bilene forsere banene i stummende mørke, og alt de har å rette seg etter, er dine tapre forsøk på å holde den på veien. Men nå kan du også belyse RC-bilen akkurat som din egen. Med skikkelige lys ser du bilen, selv om den er langt unna og ute av syne.

Mange skulle tro at ekstralys ikke vare nødvendig på biler i dag. De er testet og kontrollert av sertifiserte institusjoner og vil aldri levere ut biler uten godt lys. Poenget for nok heller være at belysningen som er standard på biler i dag kun representerer et minimum av hva som kreves. Og vil du takke ja til det som akkurat er nok, når du kan ha det perfekt komfortabelt når du kjører ute på veiene.

Hvorfor velge litt bedre lys

Så hvorfor skal du egentlig trenge enda litt bedre lys enn det du allerede har? Det er mange forklaringer på det, men er du av dem som farter en del på veien, så har du kanskje opplevd farlige situasjoner eller å ha blitt relativt trøtt. Bedre lys gir deg mulighet til å se de farlige situasjonene litt før alle andre og kan agere deretter. Dessuten kommer du hjem fra arbeid ikke like utslitt som før.

Hvor får man tak i de beste ekstralysene

Det er fristende å gå til en kjent aktør man kjenner fra før. Selv om de lokale forretningene skal ha kreditt for sitt gode engasjement, er det i dag Nordeye vi anbefaler. For det første har de ekstralys til alle mulige kjøretøy. For det andre har de moderne lys og lamper for den nye LED-generasjonen. I tillegg til prismatch og 100% fornøydhetsgaranti, så får du fri frakt over 998 kroner.

Slik monterer du lys på RC-bilen

Det er ikke vanskelig å få bedre lys på bilen. Noen lys skal rett og slett bare bytte med de gamle pærene, mens andre skal monteres trygt på bilens ramme. De nye LED-barene har dessuten blitt svært populære. RC biler trenger også godt lys, velg Nordeye for din bil!