Radiostyrte biler

Spar penger når du skal lade rc bilen

Radiostyrte biler er morsomt for hele familien, men mange har nok blitt mer forsiktige med å bruke strøm de siste månedene, på grunn av de høye strømprisene. Og radiostyrte biler er jo avhengige av å lades iblant. Da har det kanskje blitt litt mindre kjøring i det siste. I så fall bør du sjekke strømselskapet Tibber, som kan gjøre strømmen billigere for deg.

Hvordan skiller Tibber seg ut?

Tibber baserer seg på smartteknologi, og hjelper deg å bruke strøm når den er billigst. Du kan lade elbilen når strømprisen er lavest, og du kan selvsagt også lade batteriet på den radiostyrte bilen når det er billigst. Selv om du bruker like mye strøm som før, vil du likevel spare penger, ettersom du bruker mest når strømmen er billigst. Tibber har en egen app der du kan følge strømforbruket ditt, og også strømproduksjonen din, dersom du har installert solcellepanel.

God oversikt hjelper

God oversikt over forbruket ditt gjør det lettere å velge hva du bruker strøm på. Kanskje du blir inspirert til å skru av de mest strømkrevene tingene. Det kan også hende du blir overrasket over hva som faktisk bruker mest strøm, for det er ikke alltid like lett å vite hvor det blir av strømmen. Gjennom å få full oversikt, er det enklere å ta grepene som sparer strøm, for eksempel gjennom å lufttørke klærne ute eller på balkongen, i stedet for å bruke tørketrommelen.

Gode tips, og en avtale med strømselskapet Tibber hjelper deg med å spare strøm i hverdagen. Men selvsagt må du bruke strøm til viktige ting. De færreste her i Norge klarer å leve helt uten å bruke strøm. Samtidig er det også mange som fint kan spare litt strøm, uten at det går ut over hverdagsgleden.

Moro med god samvittighet

Radiostyrte biler er kanskje ikke verdens viktigste ting, men det er faktisk viktig å ha det moro iblant. Når du kan spare strøm på ladingen, blir det lettere å ha det moro med god samvittighet. Du skal ikke spare så mye at du blir sittende i mørket og fryse, mens du spiser kald mat. Strømsparing handler ikke om å kutte ut all luksus, det handler bare om å tenke på hva strømmen går til og når det koster mest å bruke den.

Ved å sette på vaskemaskinen på andre tidspunkter, eller lade ting om natta, blir strømregningen litt mindre skremmende. Kanskje kan den radiostyrte bilen få deg til å glemme hverdagsbekymringene, eller kanskje den gir deg kvalitetstid sammen med barna. Slike ting er også veldig verdifulle og viktige, Besøk strømselskapet Tibber for å få gode tips til strømsparing, og sjekk om appen deres kan hjelpe deg i hverdagen.