Radiostyrte biler

Forskjellige radiostyrte kjøretøy

For oss som liker radiostyrte kjøretøy, er det få ting, om noe i det hele tatt som føles bedre enn å sette av tid til å kjøre rundt med disse. Det er rett og slett veldig morsomt. I tillegg til å kjøre rundt, er det interessant å drive på med det ellers også. I denne artikkelen skal vi ta for oss de forskjellige typene radiostyrte kjøretøy som finnes. Vi skal ta en nærmere titt på terrengbiler, asfaltbiler, fly, droner/helikopter og båter.

Dette er viktig når du skal kjøre radiostyrte kjøretøy

Det er et par ting som er viktig å huske på når man skal leke seg. Først og fremst er det alltid viktig å se kul ut, for RC er kult. Man kan rocke noen kule klær fra https://kidsbrandstore.no/ slik at man alltid er sikker på at man kjører på med seneste mote. Det er også viktig at klærne er behagelige.

Når man skal kle seg bra, er det viktig at man først og fremst kombinerer riktige klær. I tillegg til det bør det være i en stil som er i tiden, om man ikke kler seg i en mer tidløs stil. Man må også selvsagt kle seg i noe man selv ønsker å ha på seg, og noe man føler seg komfortabel med.

I tillegg må man naturligvis alltid forsikre seg om at det er bra nok vær for å kjøre, og at man har nok strøm eller annet drivstoff med seg. Hvis man bommer på en av disse kan kjøreturen fort bli kjedeligere enn planlagt. Når man har alt på stell derimot, er det svært høy sannsynlighet for at man vil få det svært gøy.

Ha det gøy med radiostyrte kjøretøy på land

Det finnes flere kategorier innenfor radiostyrte kjøretøy på land. Blant annet har man både elektriske biler og biler som går på annet drivstoff. Vi har også både terrengbiler og asfaltbiler – noe som gir helt ulike opplevelser. Bare innen de to kategoriene terrengbiler og asfaltbiler har vi flere underkategorier, men vi rekker ikke å gå gjennom alle.

Utseendemessig kommer terrengbiler ofte i det vi ser på som en monstertruck, eller stor pickup. Disse er de mest vanlige RC-bilene, og egner seg veldig bra både på asfalt, grus, kort gress og sand. Disse tåler ofte litt vann.

Asfaltbiler er som det høres ut som, biler som skal være på asfalten. Og her gjør de en svært bra jobb. De sitter ofte svært godt og kjører som en skikkelig racerbil.

Radiostyrte kjøretøy som kan fly

Vi har noen forskjellige kategorier innen RC-kjøretøy som kan fly. Her har man både fly, helikopter og droner. Alle kommer med en svært forskjellig opplevelse. Blant disse er droner de enkleste å fly, mens fly kanskje gir mest moro for pengene. Helikopter gir en kombinasjon av disse, og er ofte de billigste.

Bør man kjøpe radiostyrt båt

De som har prøvd radiostyrt båt vet at det er enormt morsomt. Her er det svært viktig å ha kontroll på batterinivået på båten. Man ønsker virkelig ikke at den skal gå tom for strøm midt ute på vannet. Samtidig er det ikke alltid like enkelt å få til å kjøre med radiostyrt båt, sammenlignet med biler, fly, droner og helikopter.