Radiostyrte biler

Trafikk – et godt verktøy for å bli god med RC bil!

Har du fått teften på RC biler, så har du mye moro foran deg. De røffe bilene kan bygges opp, pyntes og delta i løp. Du kan bruke det som en fin måte å komme deg ut på, og lage dine egne baner de kan kjøre i. Selv om det koster litt å ha en RC bil, så er det ikke verdens dyreste hobby.

Det kan komme godt med å ha en del erfaring i trafikken for å bli god med RC biler, fordi mange av bevegelsene er helt like de vi manøvrerer vår egen bil med. Den skal kjøre, stoppe, rygge, blinke og flyte inn i trafikken helt perfekt. Det er mye å lære av å montere perfekte Mobilholdere på dashbordet for å se om igjen situasjonene som oppstår i trafikken.

Mobilholder til bil

Det er faktisk et god redskap for å avdekke problemer som oppstår i trafikken. Ikke for at forsikringsselskapene krever at man har det i bilen, men skulle man komme ut for en situasjon, så er det greit å vite at man har alt på film. Skaff deg en her og sett mobilen i posisjon for opptak. Men det er også mange andre fordeler med mobilholder.

Bilens panel

Man skal holde seg unna mobilen når man kjører, men av og til må man svare oppringingen. Enten det er for å legge inn bud på huset, eller takke ja til den fete RC bilen som er til salgs. Dessuten er det flott å kunne montere mobilen fast slik at man enkelt kan spille musikk og lytte til radio. Samtidig som kamera filmer, så vet du at mobilen er trygt forankret.

Se kjøremønster

Skal man bli god i å kjøre RC bil, så fungerer et mobilopptak på en måte som en instruksjon. Man får kjøringen inn i hendene ved å se om filmer man lastet ned. Svingene er svært viktig, og hvordan bilen skal legge seg i feltet inn mot svingen er svært avgjørende. Bremser du for tidlig får du ikke nok fart ut av svingen, og motsatt, så kan du ende i grøfta.